Gustavsbergs Tennisklubb presenterar; Klubbresa Mallorca Paguera

Mallorca – Spaniens pärla med Paguera som ligger ca 30 min transfer från Palma flygplats och är en mellanstor badort med 3 olika stränder.

Hotel Valentin Park & Club ligger ca 200 m från stadens centrum, 400 m till stranden och ca 1 km till tennisbanorna.

Tennis Academy Mallorca Med 15 st grusbanor, gym , Pool m. m så tror jag vi kommer kunna genomföra en grym träning blandat med allt. TEAM GTK samt TEAM Spain kommer genomföra träningen.

Preliminärt program

Flyg från Arlanda lördag 30/9 kl 15.05 – 18.45 för att åka gemensam transfer till hotellet. En gemensam middag väntar och en härlig kväll som start.

1/10 – 3/10 så kommer vi erbjuda dubbla tennispass med minst 3 timmar tennis om dagen samt gemensamma middagar på kvällarna.

 

Vad ingår i resan:

Flyg T/ R med Norwegian

Transfer T/ R

Dell i dubbelrum Hotel Valentin Park Club

Frukost

Middagar

Tennisträning: Team GTK / Team Mallorca Spain

Reseservice med Martin Lager Event / Tennisspecialisten.com

Resegaranti genom Airtours

 

Pris på resan:

13 495 kr per person i dubbelrum

 Enkelrumstillägg : 1 250 kr

Avbeställningsskydd: 455 kr per person.

 

Vilka kan följa med:

Medlemmar till GTK – vuxna och barn.

Vi har dock en gräns för barn som följer med att vi ej kan garantera träning samma mängd som för vuxna beroende på vilken ålder/ nivå. Har ni frågor kring detta så tveka inte att prata med Martin.

 

Anmälan:

Ni köper resan här nedan. Anmälan är bindande och ni kan själva bestämma upplägget utifrån de paket som ni hittar.  Paketen finns under denna informationstext.  Det går bra att betala med kort eller mot faktura med flera alternativ genom Klarna. Observera att paketen nedan är per person.

Slutbetalning ska ske senast den  1/8 och anmälda resenärer kommer att få information samt bekräftelse på anmälan med uppdateringar löpande angående resan.

Det är viktigt i betalningssteget att ange namn på samtliga personer som ska följa med om bokning sker till flera personer. Använd då fältet “Beställningsanteckningar”.

 

Har ni frågor så kontakta: martin@tennisspecialisten.com

 

Då resan har ett begränsat antal platser är det viktigt att göra anmälan så snart som möjligt, då vi tillämpar principen ”först till kvarn……”

 

Välkomna!

padelracket

Följ oss på Instagram

@padelspecialistencom

Följ oss på Instagram för att se våra erbjudanden och kampanjer. 

Tagga oss gärna när ni spelar med padelracket eller bollar ni handlat från oss så delar vi era bilder också.

Padelspecialisten.com

Samla Bonuspoäng!

När du handlar hos oss på Padelspecialisten så får du automatiskt bonuspoäng som du sedan kan använda nästa gång du behöver handla något. 

Allt ni behöver göra är att skapa ett konto i kassan första gången ni handlar. Därefter sparas era bonuspoäng på ditt konto. 

Bonuspoängen ger dig rabatt på framtida köp hos Padelspecialisten. 

Padelspecialisten.com